Banc

O femeie vine acasa si-i spune sotzului, „Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in toti acesti din urma ani? Ei bine, nu le mai am.”

„Nu mai ai dureri de cap?” intreaba sotzul, „Ce s-a intamplat?”

Sotzia ii raspunde, „Una din prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator. Acesta mi-a recomandat sa stau in fatza unei oglinzi, sa ma holbez la mine insumi si sa-mi repet ‘Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap.’ A mers! Durerile de cap au disparut.”

Sotzul a replicat, „Ei bine, este extraordinar.”

Atunci sotzia-i spuse, „Stii, tu nu ai prea fost un „macho” in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator si vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?” Sotzul a fost de acord sa incerce.

Dupa consultatzie, sotzul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in bratze sotzia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: „Nu misca, ma intorc imediat.”

Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotzia sa asa cum nu o mai facuse niciodata.

Nevasta-sa spuse, „Baiete, a fost minunat!

Barbatul ii spuse, „Nu misca, ma intorc imediat.”

Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotzia lui ramane ametzita si extaziata.

Barbatul ii spune din nou, „Nu misca, ma intorc imediat.”

Si se intoarce iar in baie. De data asta, sotzia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fatza oglinzii si repetand, „Ea nu este sotzia mea. Ea nu este sotzia mea. Ea nu este sotzia mea…!”

Inmormantarea si funeraliile barbatului vor avea loc in ziua de Luni.

Reclame

3 gânduri despre „Banc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s